Mellemtrinnet på Lukasskolen

Hvert trin på Lukasskolen har sine egne lærere med erfaring i netop de årgange. Vores lærere er top professionelle og har en høj faglig tilgang til både undervisning og samarbejdet med dig som forælder. Vores skole er ikke større, end at eleverne mødes på kryds og tværs af skolen og snakker, hygger og leger. Det nyder alle årgange godt af, for det giver en helt særlig energi og fællesskab!

Lukasskolen kan tilbyde undervisning helt fra 0. - 9. klasse. I praksis har vi delt skolen i tre afdelinger:

• Indskoling: 0. - 3. klasse
  • Mellemtrin: 4. - 6. klasse
  • Overbygning: 7. - 9. klasse

Eleverne i 9. klasse indstilles til folkeskolens prøver i alle fag på samme måde som en kommunal skole.

Hvad, hvor, hvordan eller hvorfor? Spørgsmålene kan være mange ... og de er velkommen. Hver og én.

Har du spørgsmål til priser, rabatter eller helt konkret hvordan det sker, så tag endelig fat i Maybrith.

Maybrith Østergaard

Skolesekretær

Fyldt med værdi

Ikke kun med ligninger, tysk grammatik og andet godt. For der er meget mere i det. En god skole former dit barn og giver et værdifuldt grundlag for livet. Se dét grundlag værner vi om. Vi er en kristen friskole, og det har stor betydning i vores hverdag. Derfor siger vi #fyldtmedværdi.

Rul til toppen