Du vil opleve en tryg skolestart i indskolingen på Lukasskolen – med max fokus på trivsel

Hvert trin på Lukasskolen har sine egne lærere med erfaring i netop de årgange. Det gælder selvfølgelig også i 0., 1., 2. og 3. klasse! Vores lærere er topprofessionelle og har en høj faglig tilgang til både undervisning og samarbejdet med dig som forælder.

Vores skole er ikke større, end at eleverne mødes på kryds og tværs af skolen og snakker, hygger og leger. Det nyder alle årgange godt af, for det giver en helt særlig energi og fællesskab!

Første skoledag – og alle de andre dage

Lærerne i indskolingen har erfaring – de er med i teamet, hvor de følger 0., 1., 2. og 3. klasse. Igen og igen og.
Vores lærere er vant til at arbejde med at skabe en tryg og inspirerende skoledag for børnene, hvor trivsel er nøgleordet. For er du tryg ved dine klassekammerater og læreren, så er du også mere klar til at lytte og udvikle dig.

Vi vil være ”skolen du ikke vil hjem fra”! Fra første skoledag har vi stor fokus både på det enkelte barn, men også det enkelte barn i fællesskabet med andre. Vi kalder det ”klasserumsledelse” – at skabe det rum der giver ro til fordybelse og læring. Og vi ønsker både at lære børnene at læse, skrive og regne (uddannelse), men også lære at mine ord og handlinger har indflydelse på min og andres hverdag (dannelse).

Rummelighed på Lukasskolen i Vejle ... "hvor er I gode til det"

Rummelighed. Smag på ordet. Det er ikke pral, men vi er gode til at skabe plads til hver enkelt elev. Det siger vi ikke bare selv, men forældre fortæller om det. "Hvor er I bare gode til det".

Om du interesserer dig for fodbold, prinsesser, Lego … så er det bare super cool. Om du tror på Gud eller slet ikke tror på noget som helst, så er det bare super cool.

Vi lægger vægt på, at der er plads til alle - ethvert menneske er unikt. Det betyder helt konkret, at vi også er klar med hjælp til fx matematik eller dansk med et ”boost-forløb” hvis der er behov for det, eller måske udfordrer med opgaver, der kildrer din nysgerrighed og udvikling endnu mere. Jo – vi rummer alle. Ikke bare med ord men med handling.

Omsorg fra dine lærere – og at lære omsorg for hinanden i klassen

Lærerne er tæt på. Punktum. Det er vores erklærede mål, at det skal være trygt at gå i skole. Vi kan endda gå så langt som at sige, at vores erklærede mål er, at hver dag skal være en god dag! Det kræver, at vi er tæt på eleverne og viser hver eneste elev, at vi ikke bare vil være sammen med dem sådan ”professionelt”. Nej – vi interesserer os for hver enkelt og bekymrer os, hvis én ikke ser ud til at trives. Så sætter vi ind og inddrager gerne hele klassen, så f.eks. en konkret konflikt fra frikvarteret bliver til læring for alle i fællesskabet.

Vi ringer også hjem til forældre! Hellere én gang for meget end én gang for lidt. Hvorfor? Fordi vi i indskolingen har brug for tæt kontakt både om store og små ting, så vi sikrer, at hvert enkelt barn bliver set, hørt og anerkendt. Af os voksne men også af de andre i klassen.

Et nært fællesskab giver værdi

Hos os bliver du ikke én blandt mange! Vi er rigtig gode til at se dig, for vi har kun 23 elever i en klasse. Det har vi valgt, fordi det giver tid til dig, den enkelte elev.

Hver onsdag samles hele skolen til fællessamling og giver den gas med sangen ”Vi er Lukasskolen”. Det er både hyggeligt og nærværende samtidig med at vi i praksis får mærket at alle store og små er med! Og så møder vi hinanden på gangen – og siger da lige hej!

Dine kommende lærere i indskolingen på Lukasskolen

Hvert trin på Lukasskolen i Vejle har sine egne lærere med erfaring i netop de årgange, og det gælder naturligvis også indskolingen. Vores lærere er top professionelle og har en høj faglig tilgang til både undervisning og samarbejdet med dig som forælder. Vores skole er ikke større, end at eleverne mødes på kryds og tværs af skolen og snakker, hygger og leger. Det nyder alle årgange godt af, for det giver en helt særlig energi og fællesskab!

Ann-Britt Bang Jakobsen

Ann-Britt Bang Jakobsen

Pædagog / lærer

Bodil Lyng

Bodil Lyng

Lærer

Charlotte Svinth Jensen

Charlotte Svinth Jensen

Lærer

Henrik Stendahl

Henrik Stendahl

Lærer

Jette Klemmensen

Jette Klemmensen

Lærer

Ninette Juhl

Ninette Juhl

Lærer / BHK-leder

Maja Rugager

Maja Rugager

Lærer

Hvad, hvor, hvordan eller hvorfor? Spørgsmålene kan være mange ... og de er velkommen. Hver og én.

Har du spørgsmål til priser, rabatter eller helt konkret hvordan det sker, så tag endelig fat i Maybrith.

Maybrith Østergaard

Maybrith Østergaard

Skolesekretær

Fyldt med værdiSkole skal være meget mere end ligninger, tysk grammatik og andet godt. En god skole former dit barn og giver et værdifuldt grundlag for livet. Se dét grundlag værner vi om. Vi er en kristen friskole i Vejle, og det har stor betydning i vores hverdag. Derfor siger vi #fyldtmedværdi.

Rul til toppen