Kors

Bliv en del af Lukasskolens fantastiske lærerteam

Nu har du mulighed for at blive en del af et stærkt lærerteam, hvor lærerne brænder for at inddrage eleverne i undervisningen, og hvor respekt, energi og indlevelse er nøgleordene.

Vi søger to årsvikarer til skoleåret 2022/2023 – evt. med mulighed for forlængelse. Vi tænker ansættelse på 80-100%.

Så hvordan gør vi?

En god skole former den enkelt elev og giver et værdifuldt grundlag for livet. Dét grundlag værner vi om på Lukasskolen. Vi er en kristen friskole, og det har stor betydning i vores hverdag.

Derfor siger vi #fyldtmedværdi.

Flere fagområder kan komme i spil, men kan du se dig selv i nogle af følgende fag og opgaver, så tøv ikke med at kontakte os:

• Dansk, indskoling
  • Biologi
  • Fysik
  • Støttelærer – gerne med specialpædagogiske kompetencer
  • Klasselærer

Hvem er vi?

Vi er en skole med moderne faciliteter og er særlig kendt for vores kristne grundlag, høje faglighed og fokus på trivsel for hver eneste elev. Vi har en forventning om, at du kan stå inde for og vil arbejde aktivt med på denne linje og er dygtig til klasseledelse. Du vil også opleve et stærkt kollegafællesskab, hvor det at blive set og hørt og få sparring hører med til en helt almindelig hverdag.

Du kan opleve mere af vores skole og hvorfor vi er #fyldtmedværd. Kig forbi Facebook og Instagram, hvor du kan få et rigtig godt indblik i hverdagen på skolen.

Hvad gør en god skoledag på Lukasskolen?

Hør Thomas, Astrid og Bent sætte ord på hvad der er en god skoledag for dem. Det er lutter værdifulde sager.

Er det diiiig, vi mangler på vores værdifulde og energiske team?

Hvis stillingsopslaget har vækket din værdifulde nysgerrighed og du har lyst til at høre mere om de ledige stillinger, så ring til skoleleder Bent Molbech, tlf. 26 89 22 07 eller viceskoleleder Daniel Nord Kastrup, tlf. 24 46 88 24. Du er også meget velkommen til at besøge skolen efter aftale.

Ansættelse sker efter overenskomst mellem LC og FM. Din ansøgning sendes til bm@lukas-skolen.dk senest 7. juni 2022.

Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 23.

Fyldt med værdi

Ikke kun med ligninger, tysk grammatik og andet godt. For der er meget mere i det. En god skole former dit barn og giver et værdifuldt grundlag for livet. Se dét grundlag værner vi om. Vi er en kristen friskole, og det har stor betydning i vores hverdag. Derfor siger vi #fyldtmedværdi.

Rul til toppen